SEAT Service® Mobility

TOT UW DIENST!

Pech onderweg kan zelfs de beste overkomen. Staat uw SEAT aan de kant door een ongeval of panne? Of bent u slachtoffer van diefstal? Dan is een snelle en efficiënte bijstand slechts een telefoontje verwijderd. Onze betrouwbare bijstandsdiensten helpen u uit de nood, overal in de Europese Unie (behalve Malta en Cyprus). Van Andorra tot Finland. Van Griekenland tot Vaticaanstad. En dit 24u per dag, 365 dagen per jaar.

Geniet van de voordelen!

Vanaf het ogenblik dat u een nieuwe SEAT koopt, geniet u van de voordelen van SEAT Service® Mobility en het ruime dienstenaanbod zonder extra kosten. Elk onderhoud, uitgevoerd bij onze Service Partners, verlengt automatisch de SEAT Service® Mobility tot het volgende onderhoud.

Wij schenken u deze topdeal omdat wij zeker zijn van onze producten, van onze service en van de kwaliteit van het geleverde werk. 

Ontdek ons dienstenpakket

Van een lekke band tot een ongeval, dankzij ons uitgebreide dienstenpakket kunt u weer snel en veilig met uw SEAT de baan op. Inbegrepen:

  • Pechverhelping of sleepdienst naar de SEAT Service® partner van uw keuze in België als reparatie ter plaatse niet mogelijk is. Bij een ongeval zorgen wij ook voor het takelen buiten de rijbaan.
  • Bijstand in geval van een gebroken, verloren of gestolen sleutel of als de sleutel zich in de afgesloten wagen bevindt.
  • Bijstandverlening voor beschadigd deurslot of in geval van een verkeerde sleutel in het slot.
  • Bijstand bij lekke band, zelfs als u geen reserveband hebt.

Vraagt de reparatie na een panne in de werkplaats meer dan twee uur werk? Dan bieden wij u graag een aantal alternatieven:

  • Vervangwagen tot uw SEAT gerepareerd is, gedurende maximaal drie werkdagen (max. 5 werkdagen voor de eigenaars van een SEAT Ateca, Alhambra, Exeo of New Tarraco).
  • Terugkeer naar de woonplaats of voortzetting van de reis voor alle passagiers van de wagen (per trein in 1ste klasse of per vliegtuig in economy). Of verblijf in een 4-sterrenhotel gedurende maximaal drie nachten voor alle passagiers van de wagen als het probleem zich voordoet op meer dan 50 km van uw woonplaats.

SEAT Service® Mobility, da’s ook optimaal comfort

Ook na de reparatie van uw SEAT zetten we nog even alles op alles om u in alle comfort op weg te helpen. Wat denkt u hiervan:

  • Reis om uw gerepareerde wagen op te halen, van uw woonplaats naar de plaats van de reparatie in het buitenland, voor één persoon (per trein in 1ste klasse of per vliegtuig in economy).
  • Bewaring van uw SEAT na reparatie gedurende maximaal drie werkdagen.
  • Taxidienst tot een waarde van € 100, bijvoorbeeld voor hotelvervoer.


Meer weten? Informeer u bij uw SEAT Service® partner
Bel 0800 73284 indien u bijstand nodig hebt in België. (onthoud 0800/SEATHelp)
Bel +32 2 7568687 indien u bijstand nodig hebt in het buitenland.