ONZE BELOFTE VAN KWALITEIT

MAXIMALE TOEWIJDING

Zijn vertrouwen in SEAT stellen, betekent meer dan louter een auto kopen. Dat is omdat een SEAT bezitten een unieke ervaring is, zelfs wanneer u niet de bestuurder bent.

Wij staan u altijd terzijde voor alles wat u nodig hebt. Dat is SEAT SERVICE in een notendop: wij zorgen voor alles wat u nodig hebt en verlenen u een uitstekende service, tot in de allerkleinste details.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw gemoedsrust en comfort, en die trachten wij tot stand te brengen met de volgende 10 eigenschappen.

PROFESSIONALISME
Wij zullen altijd ons best doen om u een aangename, hoffelijke en uiterst professionele behandeling te garanderen. Ons personeel lost uw problemen snel en doeltreffend op en besteedt altijd de grootste zorg aan uw wagen.

DOELTREFFENDHEID
Onze diensten zijn gegarandeerd doeltreffend en accuraat. Als u uw wagen binnen een periode van 2 jaar een tweede keer moet binnenbrengen met hetzelfde probleem, rekenen wij u niets aan voor de reparatie.

STIPTHEID
Wij beseffen dat uw tijd heel kostbaar is. Daarom doen wij er alles aan om u uw wagen op het afgesproken tijdstip terug te bezorgen. Anders brengen wij u tijdig op de hoogte en stellen u een vervangwagen ter beschikking en een kortingsbon van 20% op onderdelen voor uw volgende onderhoudsbeurt.

PARTICIPATIE
U wordt altijd de mogelijkheid geboden deel te nemen aan een eerste inspectie samen met één van onze experts. Op die manier kunt u zelf zien welke onderdelen zullen worden gereviseerd en gerepareerd.

INFORMATIE
Wij vertellen u vooraf hoeveel de onderhoudsbeurt of reparatie u zal kosten, en laten u de uiteindelijke kostprijs weten vóór u uw wagen komt ophalen. Zo besparen wij u eventuele last minute-verrassingen.

TRANSPARANTIE
Wij lichten uw factuur gedetailleerd toe.
Vraag om het even welk personeelslid naar de betekenis van een term of werkprocedure en hij vertelt u er alles over. Bovendien voorspellen wij de kosten voor uw volgende onderhoudsbeurt.

GARANTIE
Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen. Op al onze onderdelen en werk geven wij twee jaar garantie.

MOBILITEIT
Wij kunnen u transport aanbieden naar uw volgende bestemming of terug naar huis. Als u uw wagen bij ons achterlaat, bieden wij u een alternatief vervoermiddel aan, zoals bijvoorbeeld een vervangwagen.

VERIFICATIE
Iedere reparatie wordt nog eens extra geverifieerd door onze specialisten, en u wordt door hen uitgenodigd voor een testrit.

BIJSTAND
Met SEAT Response bieden wij u gratis telefonische bijstand. Bel en stel om het even welke vraag aan een lid van ons professionele team. U kunt erop rekenen dat u binnen 72 uur een antwoord krijgt.

Welkom bij SEAT SERVICE. U neemt het rijden voor uw rekening. Wij zorgen voor de rest.

SEAT SERVICE. TECHNOLOGIE OM VAN TE GENIETEN.