CLEVER REPAIR

KLEINE REPARATIE, KLEINE PRIJS

Wanneer u een SEAT koopt, koopt u veel meer dan alleen een auto.
Bij SEAT bieden wij de best denkbare service voor uw wagen. Wij pasten onze service immers aan aan de specifieke behoeften van uw SEAT. Daarom creëerden wij een specifieke service voor kleine reparaties die u normaal niet zou laten uitvoeren omdat ze te veel kosten en te lang duren.

Ziehier een beschrijving van de 6 reparatietypes waar ons CLEVER REPAIR PROGRAMMA uit bestaat:

SPOTREPARATIE

Sommige reparaties aan de buitenkant van uw wagen kunnen onbeduidend lijken, maar een reparatie is een reparatie, en iedere reparatie verdient evenveel aandacht. Uw SEAT Service Partner repareert iedere beschadiging aan het koetswerk, hoe onbeduidend ze ook mag lijken.

GLASREPARATIE

Een sterretje in uw voorruit is vlug gebeurd. Maar laat het vooral niet groter en groter worden, anders moet u de volledige voorruit laten vervangen. Ga langs bij uw SEAT Service Partner om de voorruit weer zo goed als nieuw te laten herstellen.

DEUKREPARATIE

Een deuk in het koetswerk kan op vele manieren worden veroorzaakt: door steenslag, door uw deur open te zwaaien tegen een hoge stoeprand, bij het parkeren tussen auto's. Blijf niet met een gedeukte wagen rijden maar ga naar een SEAT Service Partner om hem te laten repareren.

DEUKREPARATIE MET LAKWERK

Als de deuk zo groot is dat ook de lak moet worden gerepareerd, dan zorgen wij daar ook voor.

VERVANGING VAN DEMONTEERBARE ONDERDELEN

Bij problemen met lichten, schroeven, klemmen, deuren of achteruitkijkspiegels repareren onze SEAT-specialisten die onderdelen snel en voor een gunstige prijs.

REPARATIE AAN PLASTIC KOETSWERKONDERDELEN

Hier bij SEAT zijn wij experts op het vlak van kleine reparaties aan het koetswerk van uw wagen. Wij repareren alle soorten koetswerkplastic van uw wagen, of het nu een onderdeel is van een deur of van een bumper of van het dak.