ORIGINELE ONDERDELEN

VOORRUITEN EN KOETSWERKONDERDELEN

WIST U DIT?

U denkt waarschijnlijk niet vaak na over uw voorruit, maar het is een van de meest kritieke onderdelen van uw wagen: steenslag en zelfs lichte schade zoals plekjes, krassen en kleine barstjes kunnen ze in een groot probleem veranderen.

Ook koetswerkpanelen zijn vaak veronachtzaamde onderdelen. Maar naast het besparen van brandstof met hun aerodynamische eigenschappen helpen ze de stijve passagierskooi beschermen bij een botsing, één van belangrijkste veiligheidsaspecten wanneer u bij een ongeval betrokken raakt.

ORIGINELE SEAT-VOORRUITEN EN -KOETSWERKONDERDELEN

Door originele voorruiten en koetswerkonderdelen te gebruiken voor reparaties aan uw wagen behoudt hij zijn oorspronkelijke design, stevigheid en veiligheidsprofiel. U kunt ook blijven genieten van de bescherming van uw garantie tegen roest. Bovendien kunnen ze snel en eenvoudig worden gemonteerd, zodat de reparatietijden en -kosten kunnen worden teruggedrongen.

Net als alle andere originele SEAT-onderdelen worden ook onze voorruiten en koetswerkonderdelen vervaardigd volgens dezelfde technische specificaties als die voor onze nieuwe wagens, en worden ze geleverd met een onbeperkte garantie van twee jaar.