ORIGINELE ONDERDELEN

SCHOKDEMPERS

WIST U DIT?

Schokdempers zorgen niet alleen voor meer comfort bij het rijden maar zijn ook een belangrijk veiligheidsonderdeel van uw wagen, en dragen in grote mate aan de stabiliteit en voorspelbaarheid van uw wagen. Versleten schokdempers vergroten de remafstand aanzienlijk, verhogen het risico van aquaplaning, veroorzaken stuurtrillingen en zorgen voor een snellere slijtage van de banden. Uw schokdempers moeten worden gecontroleerd tussen 60.000 en 80.000 km maximum.

ORIGINELE SEAT-SCHOKDEMPERS

Originele SEAT-schokdempers zorgen voor een uitstekende stabiliteit in bochten en een veilig stuurgedrag. Ze verschaffen een uitstekende respons op oneffen wegdekken en verbeteren de wegligging door de schommelenergie snel af te bouwen. Ze zijn specifiek aangepast aan ieder SEAT-model, reduceren de bandenslijtage en optimaliseren het brandstofverbruik.

Net als alle originele SEAT-onderdelen worden ook onze schokdempers vervaardigd volgens dezelfde hoge technische eisen als de onderdelen die wij in onze nieuwe wagens gebruiken, zodat ze garant staan voor veiligheid, betrouwbaarheid en goede prestaties.