ORIGINELE ONDERDELEN

REMMEN EN REMVLOEISTOF

WIST U DIT?

Uw remmen doen meer voor uw veiligheid dan eender welk ander onderdeel van uw wagen. Het is heel belangrijk ze in goede toestand te houden zodat ze steeds snel en feilloos kunnen werken, vooral in gevaarlijke omstandigheden.

Wanneer u remt, worden de remblokken tegen de remschijven aangedrukt, waardoor beide onderdelen afslijten, zodat ze regelmatig moeten worden vervangen. De remwerking moet symmetrisch zijn, d.w.z. de wagen moet aan beide zijden gelijkmatig worden afgeremd om slippen tegen te gaan. Daarom is het belangrijk hoogwaardige, correct geïnstalleerde remmen en remvloeistof te gebruiken.

ORIGINELE SEAT-REMMEN

Originele SEAT-remmen gaan lang mee, werken soepel en geruisloos en zorgen voor meer remkracht en kortere remafstanden, zodat ze garant staan voor een optimale veiligheid bij uiteenlopende weers- en wegdekgesteldheden. Originele SEAT-remvloeistof wordt aanbevolen voor al onze wagens. Haar geringe viscositeit zorgt voor kortere reactietijden bij lage temperaturen (tot -40°C), en verhoogt zowel de veiligheid als de stabiliteit in bochten.

Net als alle originele SEAT-onderdelen worden ook onze remonderdelen vervaardigd volgens dezelfde normen als de onderdelen die wij in onze nieuwe wagens gebruiken, voor een maximale veiligheid en betrouwbaarheid en optimale prestaties.