ORIGINELE ONDERDELEN

KOELVLOEISTOFFEN

WIST U DIT?

Behalve tegen vorst beschermt koelvloeistof de motor ook tegen inwendige corrosie en temperaturen van meer dan 2000°C, door de hitte snel en betrouwbaar af te voeren. In een gesloten systeem onder druk circuleert ongeveer 100 liter koelvloeistof per minuut rondom de motor van een typische gezinswagen, en uw systeem moet regelmatig worden gecontroleerd op het antivriesgehalte, het koelvloeistofpeil en lekken.

ORIGINELE SEAT-KOELVLOEISTOF G13

Speciaal ontwikkeld voor SEAT-motoren biedt originele SEAT-koelvloeistof G13 vorstbescherming tot -40°C en verhoogt ze het kookpunt van het koelsysteem tot 135°C, zodat ze niet verdampt bij hoge temperaturen. Ze bevat speciale stoffen die een beschermfilm leggen op de metalen oppervlakken van het systeem en daardoor roestvorming tegengaan. Bovendien voorkomt ze de vorming van kalkaanslag en oververzuring.

Net als alle originele SEAT-onderdelen wordt ze vervaardigd volgens dezelfde technische specificaties als de vloeistof in onze nieuwe wagens, zodat ze garant staat voor veiligheid, betrouwbaarheid en goede prestaties.