ORIGINELE ONDERDELEN

GEWONE BOUGIES EN GLOEIBOUGIES

WIST U DIT?

Bougies ontsteken het lucht-brandstofmengsel in de verbrandingskamer op exact het juiste ogenblijk, om op die manier de kracht op te wekken die uw wagen aandrijft. Gloeibougies helpen dieselmotoren starten bij koud weer. Defecte gloeibougies kunnen ervoor zorgen dat uw motor niet start bij koud weer, en moeten zo vlug mogelijk worden vervangen.

Beide bougietypes moeten bestand zijn tegen extreme temperatuur- en drukschommelingen. Als ze beschadigd of defect zijn, stelt u mogelijk een hoger brandstofverbruik en motorproblemen vast.

ORIGINELE SEAT-BOUGIES

Originele SEAT-bougies zijn speciaal aangepast aan uw wagen en zijn specifieke motor en zijn uiterst goed bestand tegen oxidatie en roetafzetting. Ze hebben een lange levensduur en verminderen het risico van oxidatie en roetafzetting, wat zorgt voor een lager brandstofverbruik, een geringere CO2-uitstoot en een uiterst soepel rijgedrag.

Net als alle originele SEAT-onderdelen worden ook onze bougies vervaardigd volgens dezelfde technische specificaties als de bougies in onze nieuwe wagens, zodat ze garant staan voor veiligheid, betrouwbaarheid en goede prestaties.