ORIGINELE ONDERDELEN

UITLATEN

WIST U DIT?

Uw uitlaatsysteem evacueert, reinigt en koelt de hete uitlaatgassen die door uw motor worden uitgestoten. Ongeschikte of slecht afgestelde geluiddempers kunnen schade veroorzaken aan het uitlaatsysteem en de onderkant van uw wagen.

Bij het vervangen of repareren van een uitlaatsysteem gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen, omdat het niet alleen voor uw wagen maar ook voor de betreffende motorvariant specifiek is.

ORIGINELE SEAT-GELUIDDEMPERS

Originele SEAT-geluiddempers zijn speciaal aangepast aan ieder voertuigmodel en iedere motorvariant en worden vervaardigd met behulp van duurzame en hoogwaardige materialen met een optimale materiaaldikte. Ze zijn licht, dempen het geluid beter dan wettelijk voorgeschreven en optimaliseren het brandstofverbruik en het rijcomfort. En omdat ze specifiek voor uw voertuigmodel worden gemaakt, zijn ze snel en gemakkelijk te monteren.

Net als alle originele SEAT-onderdelen worden ook onze geluiddempers vervaardigd volgens dezelfde hoge technische eisen als de onderdelen die wij in onze nieuwe wagens gebruiken, zodat ze garant staan voor veiligheid, betrouwbaarheid en goede prestaties.