SEAT biedt een complete reeks nieuwe wagens. Van onze allereerste SUV, de SEAT Ateca, tot de stadswagens SEAT Mii en de nieuwe SEAT Ibiza. Bovendien is er het krachtige nieuwe Leon-gamma en de prachtige Toledo. Met treffende designs en geavanceerde technologie zijn deze nieuwe wagens niet gewoon de toekomst van SEAT. Eén ervan zal uw volgende wagen zijn.

De nieuwe SEAT Ibiza

Vijf generaties Ibiza-spirit hebben een wagen voortgebracht die net zo geavanceerd is als prettig om mee te rijden. Verkrijgbaar in diverse uitrustingsversies, zoals FR, Xcellence en Style, leeft de nieuwe SEAT Ibiza voor het moment, voor waar u ook naartoe wilt gaan.

Want wie de zaken op zijn eigen manier aanpakt, maakt geweldige dingen mee. Een nieuw design en frisse kleuropties staan garant voor een krachtigere en levendigere ervaring. Het ruime interieur zit boordevol nieuwe features, zoals de instelbare sfeerverlichting en een 8-duims aanraakscherm met Full Link-technologie, Apple CarPlay™, AndroidAuto en MirrorLink™. Dit is meer dan mobiliteit. Dit is vrijheid.

En wij hebben het u gemakkelijk gemaakt, met een reeks geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen. Zoals SEAT Driver Profile, Rear View Camera, Adaptive Cruise Control en Electronic Stability Control. Natuurlijk heeft ieder avontuur een soundtrack nodig. Daar zorgt het pure audiovermogen van BeatsAudio™ voor. Kies tot slot een van de drie krachtige en efficiënte motoren, en de nieuwe SEAT Ibiza heeft alles wat u nodig heeft om te bewegen.


SEAT Leon


De compleet herontworpen SEAT Leon 5-deurs en 3-deurs sportcoupés hebben nu het gezelschap gekregen van de mooiste breaks in hun klasse: de SEAT Leon ST, de CUPRA en de X-PERIENCE, wagens die een hele reeks uitzonderlijke extra's en technologieën bieden om van elke rit een onvergetelijk avontuur te maken. De modellen hebben het kenmerkende SEAT-design-DNA met elkaar gemeen maar vertonen elk een reeks unieke kenmerken voor een geheel eigen persoonlijkheid.

De CUPRA werd rechtstreeks op de racebaan ontwikkeld en vertoont een fijne mix van sportieve finesse en verbluffend design, waardoor elke rit een schouwspel wordt. De X-PERIENCE, de nieuwe wagen voor avonturiers, combineert technologie, design en comfort om autoritten ronduit fantastisch te maken.

Binnenin geven infotainmentsystemen met Bluetooth®, en geavanceerde Driver Profile-technologie de nieuwe Leon-reeks straatlengten voorsprong op de rest. Met optionele rijhulpsystemen zoals Lane Assist, Tiredness Recognition System en Rear View Cameras hebt u alles wat nodig is voor ontspannen en veilig rijden binnen handbereik.


SEAT ATECA


De SEAT Ateca treedt het dagelijks leven vol vertrouwen tegemoet met een aparte, dynamische stijl, te danken aan de scherpe lijnen van zijn uiterlijk, die nog worden versterkt door de full-ledlichten en 19-duimse lichtmetalen velgen. Hij heeft een motor die niet alleen krachtig maar ook efficiënt is. D.w.z. de efficiëntie gaat niet ten koste van de prestaties, zodat u iedere dag weer kunt genieten van de meest geavanceerde rijervaring. Hij is ook uitgerust met geavanceerde technologie in de vorm van een virtueel pedaal en Keyless Access, voor het moeiteloos laden en lossen van de wagen.


SEAT Mii


De SEAT Mii is een wagen die de weg weet in de stad. De als 3-deurs en 5-deurs verkrijgbare SEAT Mii is een compacte stadswagen met een verrassend ruim interieur. En aan technologie ontbreekt het hem evenmin. Hij is uitgerust met Safety Assist voor uw veiligheid tijdens het rijden in de stad, en met de SEAT DriveMii-app om u verbonden te houden, met online-navigatie, Eco Trainer-functie, media control, radio en telefoon met aanraakbediening. You&Mii Colour Connection+ samen met een hoogwaardige geluidsinstallatie is het ultieme in ultramodern infotainment. En zijn krachtige motoren zijn bijzonder zuinig en milieuvriendelijk. Goed voor de stad en ook voor u.

*Omvat één maand gratis Live Services. Levenslange service tegen betaling verkrijgbaar in de Garmin Fresh Shop. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie.
**Enkel voor EU6-landen


SEAT Toledo


Als er één woord is dat de SEAT Toledo Sedan kan beschrijven is het “mooi”. Het design, de ruimtebenutting, de technologie die het rijden zo prettig maakt – alles is mooi. Vooral het gevoel dat je krijgt achter het stuur van deze nieuwe wagen.
Met multimediatechnologie voor entertainment en Bluetooth® voor connectiviteit is hij meer dan behoorlijk uitgerust. En met meer beenruimte en koffervolume is er ook meer ruimte om ervan te genieten.
Voeg daar nog een aantal technisch geavanceerde TSI- en zuinige TDI- en Ecomotive-versies aan toe, en u zult zien dat uiterlijk schoon meer is dan vertoon. Hoewel de horizontale achterlichtgroepen natuurlijk bijzonder aantrekkelijk ogen.


SEAT Alhambra


Binnenin een SEAT Alhambra MPV komt het gezin op de eerste plaats. Daarom hebben wij gezorgd voor 2.340 liter ruimte en een heleboel geweldige ‘technology to enjoy’. Zoals multimediasystemen, optionele automatische schuifdeuren en een panoramisch open dak.
Hij is praktisch en toch prettig in alle opzichten en werd gebouwd met de aandacht voor detail die je verwacht van SEAT. En natuurlijk gooit hij ook qua veiligheid hoge ogen. Uitgerust met bi-xenonkoplampen, zeven airbags en een Euro NCAP-veiligheidsbeoordeling van vijf sterren. Zijn CO2-emissiewaarden behoren zelfs tot de laagste van zijn klasse. De SEAT Alhambra staat voor ruimte, stijl en plezier. Is dat nu niet hoe ieder gezin zou moeten reizen?