Onze benzine- en dieselmotoren worden gebouwd om een impact te hebben op u, maar niet op het milieu. Dat komt omdat onze TSI-, TDI- en Ecomotive-motoren hoog inzetten op prestaties en laag op emissie.

De nieuwe SEAT Ibiza

Het hart van de nieuwe SEAT Ibiza wordt gevormd door één van drie aangepaste motoren voor verschillende rijstijlen: een 1.0 liter MPI 75 pk benzinemotor en twee ultra-schone 1.0 EcoTSI-motoren met respectievelijk 95 pk en 115 pk. Met een gemiddeld gebruik van 4,7 – 4,9 l/100 km en CO2-emissies van 106 – 112 g/km, biedt ons assortiment Ecomotive-motoren voor de Ibiza geringere CO2-emissies en een lager brandstofverbruik. Gecombineerd met een DSG-versnellingsbak van de volgende generatie met Start/Stop-functie wordt al dat vermogen omgezet in een geheel nieuwe, fascinerende ervaring. Dit is waar het avontuur begint.


De SEAT Leon

De SEAT Leon is verkrijgbaar met een reeks van 32 krachtige en toch zuinige motoren, met inbegrip van common rail TDI's, die tot 184 pk gaan. Zowel de benzine- als de dieselmotoren zijn milieuvriendelijk en voldoen aan de strikte EU6-uitstootnorm. Voor wie nog meer kracht wil, is er de SEAT Leon CUPRA 2.0 TSI 290 pk, die zelfs de meest pk-hongerige bestuurders tevreden zou moeten stellen.


SEAT Mii


U kunt kiezen tussen de efficiënte 1.0-motor met 60 pk, de 1.0 Ecofuel-motor met 68 pk of de 1.0-motor met 75 pk. Ze leveren allemaal topprestaties, terwijl de CO2-emissies beperkt blijven tot respectievelijk 101, 83 en 102 g/km. Als alternatief is er de Ecomotive-motor, die bijzonder zuinig is en slechts 94 g/km CO2 uitstoot.


SEAT Toledo


De SEAT Toledo stoot zeer weinig CO2 uit voor een duurzame en milieuvriendelijke mobiliteit. Dankzij hun uitstekende aerodynamische design, hun TSI- en TDI-motoren en hun start/stop-systeem slagen de modellen erin de efficiëntie aanzienlijk te verhogen.


SEAT Ateca

De SEAT Ateca biedt een reeks krachtige en zuinige diesel- en benzinemotoren, in de vorm van TSI- en TDI-motoren van 115 pk tot 190 pk. Alle motoren werden gebouwd voor een maximale efficiëntie, zonder in te boeten aan dynamiek. De reeks omvat een Ecomotive-versie met Start&Stop-technologie voor een maximale efficiëntie. Alle TSI-motoren genieten ook van de Start&Stop-technologie om het milieu en comfortabel rijden op de eerste plaats te zetten.


SEAT Alhambra


De SEAT Alhambra kan met diverse motoren worden uitgerust, met inbegrip van TSI's en TDI's, die hun directe brandstofinspuiting en uitlaatgasturbo tot het uiterste benutten. Er zijn TSI-motoren die tot 220 pk ontwikkelen, en TDI's met 115 pk, 150 pk en 184 pk.

Behalve de Ecomotive- en 2.0l TSI-versie maken de meeste Alhambra's gebruik van start/stop-technologie en remenergierecuperatiesystemen, waardoor het verbruik daalt zonder de prestaties aan te tasten. En het beste is nog dat de SEAT Alhambra TDI ook is uitgerust met een SCR-katalysator (Selective Catalytic Reduction), wat het dieselmodel een van de schoonste MPV's ter wereld maakt.