SEAT heeft een ruime collectie kleine wagens. Maar het enige dat ze met elkaar gemeen hebben is hun omvang. Er gaan grote ideeën achter schuil, en de technologie die je erin aantreft is inspirerend op grote schaal.


SEAT Ibiza


Verandering is spannend. De nieuwe SEAT Ibiza is de vervolmaking van een legendarisch design tot een wagen met vloeiende lijnen, een compacte vorm en een verrassend ruim interieur. Boordevol geavanceerde technologie en designkenmerken, van multimediasystemen met Bluetooth®, tot full-ledverlichting, is de nieuwe SEAT Ibiza de ideale wagen om je stijlvol te verplaatsen in de stad.


SEAT Mii

De SEAT Mii is een stadswagen die perfect van pas komt in de hectische stadsjungle. Verkrijgbaar in een drie- of vijfdeursversie, en uitgerust met de jongste technologie zoals Safety Assist en het You&Mii Colour Connection+ infotainmentsysteem, dat samen met de DriveMii-app een hoogwaardige geluidsinstallatie, een navigatiefunctie, een handschriftzoekfunctie, Microscrolling, Ecotrainer, Live Services en de SEAT Call-app inhoudt.
Het is een kleine wagen met grote mogelijkheden. Schaf u vandaag nog een Mii aan

*Omvat één maand gratis Live Services. Levenslange service tegen betaling verkrijgbaar in de Garmin Fresh Shop. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie.
**Enkel voor EU6-landen