Wij hebben bij SEAT een groot aantal hatchbacks in onze collectie, die net zo praktisch als stijlvol zijn. Of u nu op zoek bent naar een driedeurs of een vijfdeurs model, een SEAT-hatchback is uiterst gerieflijk en oogt sportief.

De nieuwe SEAT Ibiza

De hatchbackuitvoering van de nieuwe SEAT Ibiza is puur avontuur, speciaal voor de durvers. Geniet van de afgetekende nieuwe lijnen en meer ruimte binnenin, met Full Link-technologie, een infotainmentsysteem met 8-duimse display, draadloos laden en een reeks rijhulpsystemen zoals Keyless Entry, een Heartbeat-knop, ACC, Front Assist en Rear View Camera. U zult op alles voorbereid zijn.


SEAT Leon


Ontdek de SEAT Leon ST, 5-deurs hatchback of 3-deurs sportcoupé. Wagens met stijl, inhoud en heel veel karakter. Met inspirerende nieuwe designlijnen, een uiterst licht frame en een schat aan geavanceerde technologie, inclusief onderhoudsvrije full-ledkoplampen. Er is Parking Assist, een elektrisch open dak en de SEAT Full Link-technologie, die al de infotainment-, communicatie- en voertuigfuncties aanstuurt. Het is een wagen die vandaag wordt gebouwd voor de wegen van morgen.


SEAT ATECA


Ontdek de SEAT Ateca: ieder detail van zijn binnen- en buitenkant werd zorgvuldig ontworpen om van uw dagelijkse routine iets speciaals te maken. Dankzij het allerbeste qua technologie en design maakt u van het gewone leven iets buitengewoons. Hij is uitgerust met state of the art technologie zoals Front Assist, Park Assist, Assisted Cruise Control en Ambient Lighting.


SEAT Alhambra

Ieder gezin is anders, dus moesten wij een wagen ontwerpen die zich aan elk gezin kan aanpassen. Wij noemen hem de SEAT Alhambra. Een hatchback waar alle gezinnen veilig, prettig en comfortabel in kunnen rijden, waar ze ook naartoe gaan. Er zijn optionele automatische schuifdeuren, het optionele Drive Profile, het optionele Park Assist en een panoramisch open dak. Hij biedt maar liefst 2.340 liter interieurruimte en een heleboel technologie om te ontdekken. Inclusief een multimediasysteem met Bluetooth®. Het is een wagen die een gezin alles geeft wat het zich maar kan wensen.