Bij SEAT willen wij dat onze wagens net zo economisch zijn als prettig om mee te rijden. En dankzij ons Ecomotive-gamma is het ons gelukt dat te verwezenlijken. Met de hulp van geavanceerde technologie slagen onze groene wagens erin het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot terug te dringen, zonder in te boeten aan prestaties. Ze wegen een stuk minder zwaar op het milieu en op uw portemonnee.

Het geheim zit hem in de technologie. Dit gamma is uitgerust met het baanbrekende start/stop-systeem, dat de motor uitschakelt wanneer hij stationair draait voor een stoplicht. Druk het koppelingspedaal in en hij wordt opnieuw gestart. Hij is ook voorzien van remenergierecuperatiesystemen die de bij het remmen opgewekte energie opslaan en later gebruiken bij het accelereren of starten. Op termijn komt dat neer op een aanzienlijke brandstofbesparing en verlaging van de uitstoot.

Dit soort slimme technologie heeft ons geholpen zuinige wagens te ontwerpen, met uitstootwaarden die tot de laagste in hun klasse behoren. Probeer er vandaag nog één en ondervind aan den lijve waarom groene wagens meer emoties opwekken.