Net toen u zich had verzoend met de gedachte dat gezinswagens en plezier niet samengaan, maakten de SEAT Alhambra en de SEAT Toledo hun opwachting. Ruim, aanpasbaar en met een aanzienlijke hoeveelheid leuke technologie. Er is ruimte voor het hele gezin en een massa features voor eenieders tevredenheid en veiligheid. Ze worden zelfs geleverd met een Euro NCAP-veiligheidsbeoordeling van 5 sterren.

De SEAT Alhambra

In een SEAT Alhambra gezinswagen is de technologie er om van te genieten. Maar ze maakt van deze MPV ook een zuinigere wagen. Maak kennis met de SEAT Alhambra Ecomotive. Een milieuvriendelijke motor met een uitstoot die tot de laagste in zijn klasse behoort. Een motor die niet alleen aangenaam krachtig en levendig is, maar ook nog eens bijzonder zuinig. Met de SEAT Alhambra Ecomotive heeft een groter gezin niet noodzakelijk een grotere ecologische voetafdruk


SEAT Toledo


Geef uw gezin alles wat het nodig heeft om veilig en comfortabel te reizen. Ontworpen met gezinnen voor ogen biedt de SEAT Toledo ook sportiviteit, stijl en accessoires die van ieder gezinsuitstapje iets bijzonders maken. Raak de weg niet kwijt, maar luister naar het navigatiesysteem. Full-led voorziet iedere hoek van de SEAT Toledo van het nieuwste inzake verlichtingstechnologie. Met verlichting voor de voorkant, de achterkant en zelfs de nummerplaat.

Houd de kids zoet met een infotainmentsysteem en dvd-schermen. En neem al uw spullen mee dankzij een ruime koffer en optionele fiets- en skidragers. De Toledo werd ontworpen met mensen voor ogen. Het is de gezinswagen voor u.