SEAT-crossovers werden ontworpen voor maximale veelzijdigheid en prestaties op om het even welk wegdek en in om het even welke omstandigheden. SEATs eerste SUV, de SEAT Ateca, werd ontworpen om het dagelijks leven op de weg gemakkelijk en genietbaar te maken. Ook de nieuwe SEAT Leon X-PERIENCE, de eerste allroad-Leon, verandert iedere rit in een ontdekkingsreis dankzij zijn robuustheid, technologie en veelzijdigheid

SEAT ATECA

De SEAT Ateca gaat vol vertrouwen het dagelijks leven tegemoet met een aparte, dynamische stijl, te danken aan de scherpe lijnen van zijn uiterlijk. Binnenin werd alles in het werk gesteld om van routine iets aangenaams te maken. Van de ergonomisch ontworpen middenconsole tot de enorme ruimte, met deze SUV overtreft het dagelijkse leven alle verwachtingen. Hij is uitgerust met geavanceerde technologie die u de beste en meest gestroomlijnde stedelijke ervaring biedt. Dankzij de Full Link-technologie kunt u uw smartphone verbinden en al uw mobiele apps onderweg gebruiken, en met de draadloze oplaadfunctie hebt u nooit meer een lege batterij.


SEAT LEON X-PERIENCE


De SEAT Leon X-PERIENCE combineert veelzijdigheid op een perfecte manier met prestatievermogen, voor wie wil genieten van de vrijheid om niet alleen de stad te verkennen maar ook the chance nieuwe plaatsen te ontdekken en explore nieuwe ervaringen op te doen. De SEAT Leon X-PERIENCE werd gebaseerd op het mooie design van de SEAT Leon ST, en voorzien van extra dynamiek om zijn allroadkarakter te versterken. Specifieke bumpers en beschermende wielkastbekledingen verlenen deze wagen zijn opvallende allroadlook, terwijl een hogere ophanging het mogelijk maakt nieuwe horizonten te verkennen. Het geavanceerde 4Drive-systeem past zich aan aan rijsituaties door het gewicht nauwkeurig te verdelen over de vier wielen, om de tractie te verhogen en de bestuurbaarheid en stabiliteit te verbeteren. De SEAT Leon X-PERIENCE is verkrijgbaar met een reeks stijlvolle interieurs en een aanpasbare bagageruimte waar u alles in kwijt kunt voor uw nieuwe avonturen.