SEAT-autoservice

Bij SEAT geloven wij in service. Wij weten dat service niet alleen neerkomt op het onderhouden van uw wagen maar ook op het onderhouden van onze relatie met u. Daarom waarborgen wij de kwaliteit van onze diensten en streven wij naar perfectie bij alles wat wij doen. Wij gebruiken uitsluitend originele SEAT-onderdelen en -accessoires en besteden aandacht aan het kleinste detail.


Netwerkservice

Onze netwerkservice verleent u al de diensten die nodig zijn om mobiel te blijven, van inspectie en onderhoudsbeurten tot distributieriem- en bandenvervanging, remvloeistofverversing en airco-onderhoud. Wij kunnen u zelfs een vervangwagen ter beschikking stellen als dat nodig is.

 


End of Life


Bij SEAT zorgen wij ervoor dat onze wagens zo weinig mogelijk impact hebben op het milieu en op uw portemonnee. Ieder moment van zijn levenscyclus wordt zorgvuldig verantwoord, van het ogenblik waarop u hem koopt tot de dag waarop hij wordt gesloopt.
Om onze wagens zo economisch en milieuvriendelijk mogelijk te maken, streven wij constant naar gewichtsvermindering, betere aerodynamische eigenschappen en meer brandstofefficiëntie.
Wij leven de bestaande recyclagevoorschriften na en gaan zorgvuldig te werk bij het selecteren van milieuvriendelijke materialen en onderdelen die gemakkelijk kunnen worden gerecycleerd.


Originele Accessoires


SEAT Originele Accessoires verschaft u een complete reeks opties om uw SEAT aan te passen aan uw eigen stijl. SEAT biedt accessoires die specifiek werden ontworpen voor uw SEAT en grondig werden getest volgens onze hoge kwaliteitseisen, van sportieve extraatjes tot stijlvolle features voor een persoonlijke toets.
Download onze catalogi, met het volledige assortiment verkrijgbare accessoires voor uw SEAT-model.
SEAT heeft een uitgebreid netwerk van erkende verdelers, die u graag helpen bij het kiezen van uw accessoires.  


Online service


Via onze onlineboeking kunt u een onderhoudsbeurt boeken voor uw SEAT bij om het even welke deelnemende dealer. Dat kan allemaal online in zes eenvoudige stappen - snel en gemakkelijk.