In het SEAT-gamma vindt u altijd wel een model dat voldoet aan uw behoeften en eentje dat past bij uw budget. De prijzen van onze nieuwe wagens en onze fleetaanbiedingen zijn vaak immers net zo indrukwekkend als de kenmerken en technologieën die u in de wagens aantreft. Ze zijn altijd begrijpelijk, boordevol extra's en ontworpen om u te helpen ten volle te profiteren van uw nieuwe SEAT.

SEAT-autofinanciering

SEAT Finance biedt u een heleboel manieren om uw nieuwe SEAT te financieren en verzekeren. Elk aanbod werd ontworpen om u te helpen de wagen te kopen die u wenst. Met het uitrustingsniveau dat u nodig heeft. Tegen de laagst mogelijke maandelijkse aflossingen. Er zijn altijd aantrekkelijke aanbiedingen voor al onze verschillende modellen. Bekijk ze online, of informeer naar de autoprijzen bij uw plaatselijke dealer.

SEAT Service

SEAT Service is er om u te helpen genieten van de weg. Zij bieden reparaties en onderhoudsbeurten voor uw SEAT die aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen. Ze geven garantie op hun werk en maken uitsluitend gebruik van originele SEAT-onderdelen en -accessoires. Ze werken met passie en streven naar perfectie in ieder detail, zodat uw SEAT na iedere onderhoudsbeurt of reparatie weer zo goed als nieuw is. Voor meer informatie over wat SEAT Service voor u kan doen, kunt u kijken op de website of contact opnemen met uw plaatselijke SEAT Service-centrum.


SEAT Fleet & Business

SEAT Fleet draait al jarenlang mee in de voorste gelederen van de industrie, zonder ooit te beknibbelen op service, voorwaarden of keuze van voertuigen. Wij zijn genoodzaakt hoge normen te hanteren omdat alleen het beste goed genoeg is om te voldoen aan de eisen van onze klanten. Ons team van ervaren experts zal er steeds op toezien dat u de juiste modellen vindt met de hoogst mogelijke specificatie. Onze uitgebreide collectie verkrijgbare modellen omvat een Ecomotive-reeks met enkele van de meest efficiënte motoren op de markt. SEAT Fleet heeft altijd meer te bieden. Kom hier meer te weten over SEAT Fleet & Business-aanbiedingen in uw omgeving.


SEAT Motability

SEAT Motability is een liefdadigheidsplan om gehandicapten en hun verzorgers te helpen mobiel te blijven. Iedere persoon die geniet van de HDA (Higher Disability Allowance) of een War Pensions Supplement kan er een beroep op doen. Dankzij het SEAT Motability-plan kunt u altijd rekenen op de best mogelijke opties bij onze driemaandelijkse aanbiedingen.