Sommige mensen kopen auto's met hun hart. Anderen kopen auto's met hun hoofd. Maar is het mogelijk auto's te maken die beiden aanspreken?

Eén blik op het nieuwe SEAT-gamma en u kent het antwoord. Dit zijn wagens die niet gewoon inspireren. Ze voldoen aan alle verwachtingen. Van typische stadsauto's tot rasechte MPV's; van gestroomlijnde sportcoupés tot milieuvriendelijke sedans. Ieder model werd uitgerust met innovatieve technologie die hem efficiënter en krachtiger maakt en plezieriger om mee te rijden.

Als u een auto zoekt die helemaal bij u past, vindt u die in het SEAT-gamma.

Neem nu bijvoorbeeld de nieuwe SEAT Ibiza: onze meest iconische wagen is nu nog mooier, efficiënter en beter in staat om u in beweging te brengen. De legendarische Ibiza-uitstraling werd versterkt met nieuwe designkenmerken en technologie. Met zijn dynamische, moderne vormgeving en drie krachtige motoren om uit te kiezen, steekt hij duidelijk af tegen de concurrentie.

Wij hebben nu ook onze allereerste SUV in de aanbieding, de nieuwe SEAT Ateca. Deze wagen is uitgerust met al de geavanceerde technologie die u nodig zou kunnen hebben in uw dagelijks leven, om de routine niet alleen te doorbreken maar zelfs aangenaam te maken.

Vervolgens is er de compacte SEAT Mii, een kleine wagen met een grote voorliefde voor de stad. De Leon CUPRA, voor wie gek is op prestaties. En de SEAT Alhambra, voor wie op zoek is naar een wagen die voorrang verleent aan het gezin.

Bij SEAT kan je auto's kopen die echt schitterend ogen, met gedurfde sportieve lijnen en delicate esthetische toetsen. En ze zien er nog beter uit op papier, met een keur van common rail-dieselmotoren met toonaangevende prestaties, en EU5-compatibele motoren die verbazend weinig uitstoten.

Vanbinnen zijn ze stuk voor stuk uitgerust met technologie om uw veiligheid te vrijwaren en mediasystemen om u te entertainen. Er zijn ergonomische consoles en luxueuze bekleding. En het belangrijkste van al is de passie en toewijding waarmee wij ze bouwen.

U ziet het, wanneer u auto's bij SEAT koopt, koopt u meer dan metaal en technologie. U koopt auto's die werden gebouwd om van te genieten. 


De nieuwe SEAT Ibiza


De iconische SEAT Ibiza heeft een makeover gekregen. Deze Ibiza is verkrijgbaar in verschillende uitrustingsversies, zoals FR, Xcellence en Style, en vertoont een nieuw design, bevat meer technologie en heeft nog meer uitstraling. Kom meer te weten over de nieuwe SEAT Ibiza.


SEAT Leon


Waar vermogen en perfectie elkaar ontmoeten. Een hatchback voor wie gelooft in rijden. Kom meer te weten over de SEAT Leon.


SEAT ATECA


Onze allereerst SUV is er om u te helpen de dagelijkse routine te veranderen in iets superleuks. Hij is uitgerust met geavanceerde technologie en state of the art eigentijds design.


SEAT Mii


Een kleine stadswagen die deuren opent in de grote stad. Een supermini met al de ruimte en technologie die u nodig heeft. Kom meer te weten over de SEAT Mii.


SEAT Alhambra


Een veelzijdige MPV met 7 zitplaatsen en 2.340 liter ruimte voor bagage en verbeelding. Kom meer te weten over de SEAT Alhambra.


SEAT Toledo


Ontworpen met mensen voor ogen. De SEAT Toledo biedt ruimte voor iedereen en al hun spullen. Kom meer te weten over de SEAT Toledo.