14 juni 2017

Ontdek welke bedrijfswagen bij u past. 

Download hier onze gratis gids. 

Sam Dierckx, zaakvoerder van digital marketing agency Kingsberry uit Lier, zag zijn bedrijf de laatste jaren flink groeien. Sinds 2004 ondersteunen hij en zijn team kmo’s in hun online marketingstrategie, en met succes. De groei maakte onlangs twee nieuwe bedrijfswagens noodzakelijk. Zijn zoektocht naar de ideale bedrijfswagen bracht hem bij SEAT.

De ideale bedrijfswagen kiezen

Een bedrijfswagen geeft uw medewerkers de nodige bewegingsvrijheid, maar vormt ook een belangrijk onderdeel van uw branding. Een verzorgde bedrijfswagen met professionele uitstraling draagt bij aan het imago van uw bedrijf. Naast het design en de prestaties van de wagen, spelen comfort en connectiviteit een belangrijke rol: een ergonomisch dashboard, comfortabele zetels, Full Link technologie, een ingebouwd navigatiesysteem … Ze maken ritten van en naar kantoor aangenamer waardoor uw medewerkers minder verkeersstress ervaren. Ten slotte is de zuinigheid van de wagen vandaag één van de belangrijkste aandachtspunten. Zowel uw medewerkers als u profiteren van een zuinige bedrijfswagen.

Als zaakvoerder bent u op zoek naar een bedrijfswagen die dit alles combineert aan een aantrekkelijke prijs. Ook zaakvoerder Sam Diercxk ging niet over één nacht ijs in zijn beslissing: “We waren op zoek naar betrouwbare wagens aan de beste prijs en voorwaarden op de markt.” Hij vergeleek de aanbiedingen, voorwaarden en promoties van verschillende automerken en koos uiteindelijk voor SEAT.

“De sportieve look van de SEAT Ibiza en SEAT Leon gaat niet ongemerkt voorbij en het aangename rijcomfort is top.”

Naast het design en rijcomfort vormde een goede financiële oplossing een derde belangrijk aandachtspunt. Een leasingcontract met interessante restwaarde maakte de deal dan ook compleet. SEAT Financial Services biedt u als zaakvoerder verschillende mogelijkheden: Verhuur op Lange Termijn*, Financiële Renting*, Financiële Leasing* of een Klassieke Financiering**.

Dankzij onze Financiële Renting en Financiële Leasing geniet u net zoals Kingsberry van alle voordelen van een autoleasing. Een duidelijk overzicht van uw maandelijkse kosten, een interessante aankoopoptie op het einde van het contract en gratis voorfinanciering van de btw zijn slechts enkele troeven. Doordat de btw in eerste instantie wordt betaald door SEAT geeft u zichzelf financiële ademruimte, extra middelen die u kan investeren in uw bedrijf - en dat heeft Kingsberry goed bekeken.

De nieuwe productiemedewerker van Kingsberry ontving de sleutels van een gloednieuwe SEAT Ibiza (Ontvang de catalogus via e-mail), terwijl de nieuwe accountmanager na haar eerste werkdag in een SEAT Leon (Ontvang de catalogus via e-mail) naar huis reed.

De sportieve SEAT Ibiza is uitgerust met de allernieuwste SEAT-technologie en helpt u zonder zorgen door de stad - en ver daarbuiten - te navigeren. De optionele nieuwe veiligheidssystemen zoals de Adaptive Cruise Control en het Vermoeidheidsdetectiesysteem beschermen u tegen onverwachte verrassingen tijdens het rijden.

De moderne SEAT Leon heeft alle technologie binnen handbereik en laat u in alle comfort cruisen van en naar het werk. Uw smartphone draadloos opladen? Het kan! En het is één van de meest populaire opties. De nieuwe SEAT Leon heeft niet alleen de Adaptive Cruise Controle en het Vermoeidheidsdetectiesysteem maar ook de Traffic Jam Assist die files minder stressvol maakt. Het Pedestrian Protection systeem detecteert overstekende voetgangers voor uw wagen en de Emergency Assist gaat automatisch remmen als u niet meer zelf kan handelen.

De bedrijfswagen bestickeren

U krijgt maar één kans voor een goede eerste indruk. Naast de kleur en het model beïnvloedt de bestickering de uitstraling van uw bedrijfswagen. Via autoreclame bereikt u potentiële klanten in de regio waarin u actief bent. Bovendien is de eenmalige investering van een autobestickering fiscaal aftrekbaar. Ook Sam Dierckx is overtuigd van de voordelen van autoreclame en liet beide SEATs bestickeren volgens de Kingsberry huisstijl. “We wilden vooral voldoende visibiliteit en een grote herkenbaarheid creëren.”

Kingsberry is overtuigd van de troeven van SEAT, en u? Is uw bedrijf in volle groei en bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen voor bestaande of nieuwe medewerkers? Contacteer een SEAT-verdeler in uw buurt.