22 juli 2018

Ontdek welke bedrijfswagen bij u past. 

Download hier onze gratis gids. 

Of u nu start als freelancer of een ervaren zelfstandige of zaakvoerder van een kmo bent: u wilt zoveel mogelijk uit het budget van uw bedrijfswagen of wagenpark halen en zo goedkoop mogelijk een auto leasen. Een bedrijfswagen moet echter niet enkel voldoen aan alle praktische vereisten, maar mag ook best gezien worden.

Maar kan u werkelijk álles hebben? Zeker! Bij SEAT vindt u niet alleen innovatieve wagens met de laatste technologische snufjes en een stijlvol design, maar ook de beste financiële oplossing die past bij de financiële situatie van uw bedrijf. Of u nu kiest voor een leasing, renting of autofinanciering.

Goedkoop een auto leasen via SEAT

SEAT Financial Services biedt twee verschillende leasingopties: Financiële Leasing en Financiële Renting. Het grootste verschil tussen beide mogelijkheden is de boekhoudkundige verwerking, de aankoopoptie en het eigenaarschap. Al zijn er heel wat andere voor- en nadelen die u al dan niet doen kiezen voor de leasing van een auto.

Financiële Renting

Bij een Financiële Renting legt u samen met uw SEAT-verdeler op voorhand het maandelijkse huurbedrag, de aankoopoptie, de looptijd en het maximum aantal kilometers (meestal 300.000 km) vast. Zo weet u precies waaraan u zich mag verwachten. Om het u extra gemakkelijk te maken, staat SEAT in voor het beheer en de administratie bij aankoop zodat u zich kan concentreren op uw zaak.

goedkoop-auto-leasen-in-belgië

Indien u wenst, kunt u de optie ‘vervangvoertuig’ en andere extra diensten zoals onderhoud en herstellingen, wegbijstand, verzekering en dekking materiële schade, vervangvoertuig … laten opnemen in uw contract. Een Full Service-formule en nog steeds een goedkoop leasen? In België kan het bij SEAT. Na afloop van het leasingcontract hebt u trouwens recht op een aankoopoptie die tussen de 16 en 20% van de catalogusprijs (excl. btw) ligt.

Voorbeeld Financiële Renting*

 • Wagen: Pirineosgrijze SEAT New Ibiza (Ontvang de catalogus via e-mail) 5D (1,0 MPI 75 pk 5v) met een zwart-zilvergrijs interieur en Pack Business Style, Navigatie, Airco Climatronic, Pack Electronic, Aluminium velgen 15” ENJOY 20/1, SEAT Service Mobility (levenslang).

 • Totale waarde: 15.030,37

 • Totale investering: 11.910,74

 • Korting: 3.119,63 euro

 • Maandelijkse huurprijs: 322,78 euro

 • Leasingperiode: 60 maanden of 100.000 km = 20.000 kilometer per jaar

In de maandelijkse huurprijs van 322,78 euro zijn volgende diensten inbegrepen:

 • Huur wagen: 178,02 euro

 • Onderhoud en herstellingen: 37,57 euro

 • Een winterkit: winterbanden plus vervanging en opslag ervan: 21,93 euro

 • Rechtsbijstand: 3,84 euro

 • Bijdrage materiële schade: 38,73 euro

 • Burgerlijke aansprakelijkheid: 29 euro

 • Bestuurdersverzekering: 2,42 euro

 • Vervangwagen voor maximum 5 dagen: 8,00 euro

 • Lease bijstand: 3,27 euro

De eenmalige belasting op inverkeerstelling (BIV) en de jaarlijkse verkeersbelasting zijn niet in de leasing inbegrepen en moet u apart betalen.

Op het einde van de rit kunt u de wagen kopen aan 20% van de catalogusprijs of 2.382,15 euro.

* Alle vermelde prijzen voor de renting van de auto zijn exclusief btw. Prijzen zijn ter illustratie en onder voorbehoud. Geldig t.e.m. 30/12/2018.

Financiële Leasing

Wilt u zelf het beheer en de administratie van uw bedrijfswagen regelen? Ook dan kunt u in België goedkoop leasen bij SEAT via de Financiële Leasing. U huurt de wagen voor 18 tot 60 maanden en voor maximum 300.000 km in totaal.  Dan betaalt u maandelijks een bepaald bedrag voor het gebruik.

Bovendien kunt u diensten zoals onderhoud en herstellingen, wegbijstand, verzekering en dekking materiële schade, vervangvoertuig … laten opnemen in uw contract. Eens zo handig!

Na afloop van het leasingcontract kunt u de wagen kopen van SEAT voor een restwaarde die maximaal 15% van de aankoopprijs (excl. btw) bedraagt.

leasing-auto-prijzen

Voorbeeld Financiële Leasing*

Onder Financiële Leasing kan u dezelfde SEAT New Ibiza 5D (1,0 MPI 75 pk 5v) leasen voor dezelfde totaalinvestering en met dezelfde diensten en opties als in het voorbeeld van Financiële Renting. U least de wagen ook hier voor een looptijd van 60 maanden of 100.000 km of 20.000 kilometer per jaar.

Het enige verschil met Financiële Renting is de maandelijkse huurprijs en aankoopoptie*:

 • Bij de Financiële Leasing betaalt u maandelijks 331,99 euro (bij Financiële Renting bedraagt dit 322,78 euro). De maandelijkse huurprijs ligt hoger omdat de huur van de wagen zelf 187,23 euro bedraagt in plaats van 178,02 euro.

 • Doordat u maandelijks meer huur betaalt, geniet u wel van een lagere aankoopoptie namelijk 15% in plaats van 20%. Bij het aflopen van uw leasingcontract kunt u de wagen kopen aan 1.786,61 euro.

Ook bij Financiële Leasing zijn de eenmalige belasting op inverkeerstelling (BIV) en de jaarlijkse verkeersbelasting niet in de leasing inbegrepen en moet u deze apart betalen.

* Alle vermelde prijzen voor de leasing van de auto zijn exclusief btw. Prijzen zijn ter illustratie en onder voorbehoud. Geldig t.e.m. 30/12/2018.

Technologische snufjes binnen handbereik

SEAT investeert continu in innovatie en dat merkt u aan het gebruiksgemak van alle technologische snufjes. Misschien bent u niet meteen onder de indruk van een ingebouwd navigatiesysteem, maar wat als deze files herkent en u een alternatieve route voorstelt?

De Full Link-technologie van SEAT zorgt ervoor dat u altijd verbonden bent met collega’s, vrienden en familie. En als we zeggen ‘altijd’ bedoelen we ook altijd: met de Connectivity Box laadt u uw smartphone draadloos op. Er zijn trouwens heel wat apps zoals de standaard berichtenapp op uw telefoon die compatibel zijn met het Full Link-systeem. Heeft u een iPhone? Dan kun via Siri berichten inspreken en laten voorlezen. Dus welke manier van communiceren u ook verkiest, het kan met SEAT.

Speel zonder problemen uw favoriete muziek op uw Android of Apple smartphone af en zing gerust mee in de wagen. Met de uitmuntende geluidsinstallaties in alle modellen van SEAT klinken zowel violen als stevige beats zoals ze moeten klinken.

goedkope-leasing-auto

Benieuwd welke technologische opties SEAT allemaal te bieden heeft én aan welke prijs? Configureer hier uw favoriete SEAT model tot dé bedrijfswagen van uw dromen.

Op het IAA 2017 in Frankfurt maakte SEAT trouwens bekend dat het als eerste Europese autoconstructeur Amazon Alexa zal integreren in zijn wagens. Een liedje aanvragen, uw agenda beheren of het dichtstbijzijnde tankstation? Alexa helpt u met plezier. De integratie maakt van SEAT dé voorloper op vlak van geconnecteerde auto’s in Europa.

Een design dat past bij uw persoonlijkheid

Of u nu kiest voor de pittige SEAT Ibiza (download de catalogus), de stijlvolle SEAT Leon (download de catalogus) of de avontuurlijke SEAT Ateca (download de catalogus): de afwerking van het interieur én exterieur bepaalt u volledig zelf.

De Full Led-koplampen geven alvast elk model extra zichtbaarheid zowel op vlak van veiligheid als stijl. Maar wat wilt u écht uitstralen met uw bedrijfswagen? Gaat u voor tijdloos zwart met elegante velgen? Of houdt u van een statement en gaat u voor een felle kleur met sportieve velgen? Welke keuze u ook maakt, alle ogen zullen op uw SEAT gericht zijn.

Binnenin bepaalt u zelf de kleur en het materiaal van onze ergonomische zetels en de details van het dashboard en de deuren. Speel met de instelbare sfeerverlichting en zorg elke keer opnieuw voor de juiste sfeer. Goedkoop leasen zag er nog nooit zo goed uit.

Droomt u van een bedrijfswagen die tot in het kleinste detail uw persoonlijkheid uitstraalt? Configureer hier uw favoriete SEAT model tot dé bedrijfswagen van uw dromen.

Grote indruk, kleine prijs

Als zelfstandige of ondernemer is uw bedrijfswagen uw visitekaartje. U wilt natuurlijk een goede indruk maken bij uw klanten zonder er een financiële kater aan over te houden. Daarom kiezen we bij SEAT steeds voor de beste kwaliteit en afwerking. Zelfs met een standaarduitrusting zult u pronken, maar u zult ook zien dat al die leuke extra’s best betaalbaar zijn. Goedkoop een auto leasen in België doet u bij SEAT.

Benieuwd welk model van SEAT het beste bij u past en aan welke prijzen u de leasing van een auto kunt afsluiten bij SEAT? Onze verdelers helpen u graag bij het samenstellen van uw SEAT-bedrijfswagen en bij het kiezen van het juiste leasingcontract op basis van uw budget, noden en persoonlijke stijl.