30 juni 2017

Ontdek welke bedrijfswagen bij u past. 

Download hier onze gratis gids. 

Op werkdagen is 450 kilometer file in België geen uitzondering meer. Dan maar met de trein of bus? Jammer genoeg biedt het openbaar vervoer niet dezelfde flexibiliteit als een bedrijfswagen. Ongeacht het moment van de dag of de locatie van uw afspraak: klanten verwachten dat u als freelancer tot bij hen komt.

Bent u elke dag onderweg of legt u regelmatig langere afstanden af? Dan doet u er goed aan om uw bedrijfswagen te voorzien van de nodige comfort en technologie. Ze maken uw autoritten niet alleen aangenamer, maar ook veiliger.

Veiligheidsopties voor uw bedrijfswagen

Eén van de oorzaken van vele verkeersongevallen is vermoeidheid. Een file of langeafstandsrit vraagt veel energie en vóór u het goed beseft, bent u niet meer aan het opletten. Als u moe bent, vermindert uw concentratievermogen, kan u minder goed situaties inschatten en heeft u een lagere reactiesnelheid. In het ergste geval valt u in slaap achter het stuur. Om dit te vermijden is het verstandig om uw bedrijfswagen te voorzien van opties die uw alertheid en veiligheid verhogen. Zowel de SEAT Ibiza (Ontvang de catalogus via e-mail), SEAT Leon (Ontvang de catalogus via e-mail) als de SEAT Ateca (Ontvang de catalogus via e-mail) bieden tal van extra veiligheidsopties.

  • De Adaptive Cruise Control met snelheidsbegrenzer past de snelheid aan het verkeer aan waardoor u niet steeds zelf moet afremmen en versnellen. U stelt een constante snelheid in en het systeem doet de rest.
  • De Front Assist remt automatisch als het systeem merkt dat u te dicht bij uw voorligger rijdt, of wanneer iemand voor uw auto de straat oversteekt.
  • De dode-hoekdetectie geeft een waarschuwingssignaal met LEDs als u van rijvak verandert en er een auto die u niet heeft gezien, vlakbij is. Tijdens het achterwaarts parkeren stopt het systeem de wagen als een andere wagen de achterzijde passeert.
  • Filerijden is bijna een test voor uw beenspieren en concentratie. De Traffic Jam Assist meet voortaan de afstand tot de andere auto’s en controleert het versnellen en afremmen. Het systeem waakt er ook over dat u in uw rijvak blijft. U stond nog nooit zo relaxed in de file.
  • Als u per ongeluk van uw rijvak afwijkt, waarschuwt de Lane Assist u en corrigeert het systeem automatisch uw wagen.
  • Om te vermijden dat vermoeidheid de overhand neemt, laat het Vermoeidheidsdetectiesysteem u tijdig weten wanneer u best een rustpauze neemt.
  • De verkeersbordenherkenning detecteert snelheidsbeperkingen, inhaalverboden en wegenwerken, en brengt u op de hoogte. Zo mist u geen enkele waarschuwing.

Onze SEAT-bedrijfswagens zijn standaard uitgerust met het Multi-Collision Brake-systeem en de intelligente airbagregeleenheid. Zodra uw wagen dreigt te slippen, schiet het systeem in actie om botsingen te voorkomen. Komt het toch zo ver? Dan beschermen frontgordijnairbags en zijairbags u en uw passagiers.

Comfortabel in de file of onderweg

U wilt niet gestresseerd op uw afspraak aankomen, noch ’s avonds bij u thuis. Laat onverwachte verkeersomstandigheden uw humeur niet beïnvloeden en zorg ervoor dat u altijd geniet van optimaal rijcomfort. De grootste luxe zit in de kleinste dingen.

Met een geïntegreerd navigatiesysteem rijdt u in één rechte lijn naar uw afspraak. Het systeem herkent files en stelt u een alternatieve route voor zodat u niet nodeloos stilstaat.

Als u als zelfstandige vaak op de baan bent, vormt uw bedrijfswagen bijna een tweede kantoor. Uw smartphone draadloos opladen is dan geen overbodige luxe en dankzij de Full Link technologie bent u altijd en overal verbonden met uw klanten, collega’s, familieleden én mobiele apps.

Ateca 456

Een ontspannen autorit is pas helemaal compleet met de juiste soundtrack. Dankzij een krachtige versterker en goede luidsprekers geniet u van een optimale geluidservaring. Creëer een aangename sfeer bij file of luister naar uw favoriete album en kom opgewekt aan bij uw klanten.

Goede verlichting is niet enkel belangrijk aan de buitenzijde van uw bedrijfswagen, ook de interieurverlichting verdient een spotlight. Via instelbare meerkleurige sfeerverlichting bepaalt u de stemming en uw humeur. Kies de juiste lichtintensiteit en geef uw dagelijkse routine net dat tikkeltje extra.

Laag verbruik

Met een zuinige bedrijfswagen kan u zonder zorgen langere afstanden afleggen. De SEAT bedrijfswagens zijn allemaal verkrijgbaar met een zuinige Start/Stop Ecomotive motor, waarmee u bespaart op uw CO2-bijdrage. De SEAT Leon (Ontvang de catalogus via e-mail) is zelfs beschikbaar als CNG-wagen. Aardgas is de meest milieuvriendelijke fossiele brandstof op de markt en kost u tot 30% minder aan de pomp.

Wilt u optimaal genieten van elke autorit?

Stel uw eigen bedrijfswagen samen en configureer hier uw nieuwe SEAT-bedrijfswagen.