11 juli 2017

Ontdek welke bedrijfswagen bij u past. 

Download hier onze gratis gids. 

Bent u als zelfstandige op zoek naar een wagen voor uzelf of een werknemer? Op basis van uw budget, persoonlijkheid en noden helpt SEAT u om de juiste keuze te maken. Van vinnige stadswagen tot volwaardige SUV: al onze modellen combineren technologie met een knap design en de nieuwste veiligheidssystemen.

SEAT helpt u niet enkel bij het maken van de juiste keuze, maar biedt u ook verschillende diensten aan zoals financiering, verzekering, onderhoud en service … Hierdoor is SEAT dé fullservice partner voor uw bedrijfswagen of wagenpark.

Bedrijfswagens op maat van vandaag

Niets zo leuk als een nieuwe wagen kiezen die past bij uw zakelijke en persoonlijke leven. Het model, de details in design en de opties stralen in één oogopslag uw persoonlijkheid uit. SEAT biedt voor elk wat wils:

SEAT Ibiza: jong van geest

Staat u met jeugdig enthousiasme in het leven en wilt u alles uit uw leasebudget halen? Dan is onze legendarische SEAT Ibiza (Ontvang de catalogus via e-mail) de geknipte bedrijfswagen. De SEAT Ibiza is voorzien van allerlei handige technologieën en leuke gadgets.

Het interieur werd ergonomisch ontworpen met hoogwaardige materialen en dankzij de Full Link-technologie integreert u zonder problemen uw smartphone. Selecteer uw favoriete muziek en de SEAT-geluidsinstallatie zorgt ervoor dat iedereen in de wagen geniet van de perfecte klankkwaliteit. Met de ingebouwde navigatie volgt u altijd de snelste route naar uw afspraak en vermijdt u files. Zodra u de SEAT Ibiza (Ontvang de catalogus via e-mail) in achteruit schakelt, helpt de achteruitrijcamera u probleemloos manoeuvreren.

SEAT verhoogde de veiligheid van de SEAT Ibiza met onder andere:

 • Multi Collision-remsysteem: activeert automatisch de remmen bij een aanrijding om de gevolgen van een aanrijding te beperken. Het systeem helpt ook een volgende aanrijding, bijvoorbeeld met een ander voertuig of een obstakel langs de weg, te voorkomen.
 • Tiredness Recognition System: houdt u alert en maant u aan om een pauze te nemen als het vermoeidheid detecteert.
 • Led-dagrijlichten: verhogen uw zichtbaarheid voor voetgangers en andere weggebruikers.
 • Hill Hold Control-systeem: voorkomt dat uw wagen achteruit rijdt op een helling wanneer u het rempedaal loslaat.
De ideale bedrijfswagen op maat

Dankzij de EcoTSI-motor verbruikt de SEAT Ibiza 1.0 TSI 95pk (NEDC 2.0) ) nauwelijks 4,6 liter per 100 km, en met de diesel ecomotive optie haalt u slechts 105 g/km Co2-uitstoot. Dat is niet alleen goed voor de natuur, maar ook voor uw CO2-belasting.

SEAT Leon: veiligheid troef

U gebruikt de wagen niet alleen voor professionele activiteiten, maar ook om rond te toeren met uw gezin? Dan is veiligheid geen overbodige luxe. De SEAT Leon is niet alleen voorzien van de nieuwste veiligheidssystemen, maar ziet er ook stijlvol uit.

Met zijn moderne en iconische design staat de SEAT Leon (Ontvang de catalogus via e-mail) garant voor een geslaagde eerste indruk bij uw klanten. De modernste technologie zorgt ervoor dat uw actieve leven op wieltjes loopt: laad uw smartphone draadloos op, parkeer vlot met de achteruitrijcamera en open uw deuren zonder sleutel. Het sleutelloze systeem ontgrendelt de deuren zodra u met de sleutel in uw zak of handtas in de buurt komt.

De SEAT Leon combineert stijl met heel wat veiligheidssystemen:

 • Traffic Jam Assist: meet de afstand tot andere voertuigen. Het controleert het versnellen en afremmen tijdens files en helpt u om in uw rijvak te blijven.
 • Pedestrian Protection: detecteert overstekende voetgangers vòòr de wagen. Het systeem waarschuwt u met een akoestisch en visueel signaal alvorens de wagen automatisch remt.
 • Emergency Assist: grijpt in als u niet meer reageert . Het systeem geeft een waarschuwing door kort af te remmen. Indien u hier niet op reageert, zal het systeem uiteindelijk uw wagen volledig tot stilstand brengen.
 • Het Tiredness Recognition System: houdt u alert en maant u aan om een pauze te nemen als het vermoeidheid detecteert.
 • Adaptive Cruise Control: versnelt en remt af in functie van het verkeer. Stel een constante snelheid in en het systeem past de snelheid aan het verkeer aan zodat u niet telkens moet versnellen of afremmen.


De SEAT Leon (Ontvang de catalogus via e-mail) heeft een motor die zorgt voor minder uitstoot en is verkrijgbaar als milieuvriendelijke aardgaswagen.

SEAT Leon ST: de perfecte gezinsruimte

SEAT Leon ST: de perfecte gezinsruimte

De SEAT Leon ST (Ontvang de catalogus via e-mail) is als elegante gezinswagen perfect voor zelfstandigen of werknemers met een actief gezinsleven. Zijn moderne en ergonomische design, kwaliteitsvolle materialen en geavanceerde technologie maken de familievriendelijke bedrijfswagen een stuk moderner én veiliger. De langere carrosserie zorgt voor meer ruimte en comfort, terwijl de draadloze oplader en Park Assist elke rit vlot laten verlopen.

Ook bij de SEAT LEON ST zorgen geavanceerde veiligheidsfuncties zoals Traffic Jam Assist, Tiredness Recognition System, High Beam Assist, Traffic Sign Recognition en Adaptive Cruise Control voor een veilige rit. De SEAT Leon ST heeft bovendien een motor die zorgt voor minder uitstoot. Wilt u een zuinige én ecologische gezinswagen? De SEAT LEON ST (Ontvang de catalogus via e-mail) is ook verkrijgbaar op aardgas.

SEAT Ateca: doorkruis stedelijke jungles

Vergeet alle drukte die uw job met zich meebrengt: met de SEAT Ateca (Ontvang de catalogus via e-mail) rijdt u ontspannen naar uw afspraken. Binnenin zorgen zijn ergonomisch ontwerp en enorme ruimte voor een aangename rijervaring. Zijn scherpe lijnen aan de buitenzijde en dynamische stijl stralen dan weer vertrouwen uit naar anderen. De draadloze batterijlader, Park Assist, Full Link-technologie, elektrische achterklep, sleutelloze toegang, elektrische trekhaak, Full Led Welcome Light … zijn slechts enkele voorbeelden van de technologische snufjes van de SEAT Ateca.

Rij met onze veiligheidsfuncties zonder stress de stad in:

 • Traffic Jam Assist: meet de afstand tot andere voertuigen. Het controleert het versnellen en afremmen tijdens files en helpt u om in uw rijvak te blijven..
 • Dode-hoekdetectie: geeft een waarschuwingssignaal met een ledlampje als u van rijvak verandert en er een auto nadert die u niet hebt gezien. Ook tijdens het achterwaarts parkeren detecteert het systeem voorbijrijdende wagens.
 • Adaptive Cruise Control: versnelt en remt af in functie van het verkeer. Stel een constante snelheid in en het systeem past de snelheid aan het verkeer aan zodat u niet telkens moet versnellen of afremmen.
 • Front Assist: waarschuwt u als u te dicht bij de wagen vòòr u komt of als er overstekende voetgangers zijn. Het systeem activeert dan automatisch de remmen en initieert een noodstop.
 • Driving Assistance Pack: combineert Lane Assist, High Beam Assist en Verkeersbordenherkenning.

De krachtige, maar zuinige motor van de SEAT Ateca (Ontvang de catalogus via e-mail) zorgt voor een optimale rijervaring.

Financiële oplossingen voor uw bedrijfswagen

U heeft uw favoriete model gekozen, maar weet niet of u uw bedrijfswagen best koopt, leaset of huurt? SEAT Financial Services heeft vier formules speciaal ontwikkeld voor bedrijven, zelfstandigen en vrije beroepen. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden is Verhuur op Lange termijn, Financiële Renting, Financiële Leasing of een Klassieke Financiering de meest geschikte oplossing. Lees hier meer over onze vier formules.

Verzekeringen voor uw bedrijfswagen

De juiste verzekering kiezen voor uw bedrijfswagen is niet altijd eenvoudig. Naast de verplichte Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn er verschillende verzekeringsmogelijkheden die zaken gedeeltelijk of volledig dekken. SEAT Insurance legt u alle opties uit en helpt u de juiste verzekering kiezen. Lees hier meer over de verschillende autoverzekeringen bij SEAT.

Een fullservice partner voor uw bedrijfswagen

Eens u met uw nieuwe SEAT-bedrijfswagen de baan op gaat, kan u blijvend rekenen op onze medewerkers. Breng uw bedrijfswagen op geregelde tijdstippen binnen voor onderhoud en onze technici zorgen ervoor dat uw wagen altijd in optimale conditie verkeert . Heeft u autopech? SEAT Service Mobility staat tot uw dienst. Heeft u een vervangwagen nodig of graag een nazicht vòòr u naar de keuring gaat? SEAT draagt zorgt voor alle SEAT-liefhebbers.