14 mei 2018

Ontdek welke bedrijfswagen bij u past. 

Download hier onze gratis gids. 

Wie vandaag als zelfstandige of werknemer op zoek gaat naar een nieuwe bedrijfswagen, kan uit heel wat opties kiezen. Van technologische snufjes die zorgen voor extra comfort tot indrukwekkende veiligheidsopties. Een aantal slimme opties kunnen zelfs de restwaarde van uw wagen verhogen, terwijl andere opties weinig gewicht in de schaal leggen. Verwarmde zetels of instelbare sfeerverlichting zijn leuke extra’s, maar niet voor iedereen een must.

Welke opties zijn dan wél populair bij iedereen? Welke opties maken uw ritten veiliger en bezorgen u extra rijcomfort, hoe lang u ook onderweg bent? SEAT verzamelde vijf opties waarmee u nu én later bij verkoop het meeste uit uw bedrijfswagen haalt.

1. Blind Spot Detection

5 opties die uw bedrijfswagen naar een hoger niveau tillen

Iedereen heeft het al eens meegemaakt. U rijdt op de autosnelweg, wilt van rijvak veranderen, maar ziet nog net op tijd een voorbijrijdende auto op het linkerrijvak. Als uw spiegels niet correct zijn afgesteld, kunt u ook als autobestuurder een dode hoek in uw autospiegels hebben.

Dankzij het Blind Spot Detection-systeem gebeurt rijden op de snelweg én achterwaarts parkeren nu een pak veiliger. Dit is een veiligheidsoptie die ervoor zorgt dat u zich altijd gerust voelt in uw bedrijfswagen. Wilt u van rijvak veranderen en heeft u de naderende auto niet gezien? Dan verwittigt een waarschuwingssignaal met leds u onmiddellijk.

Een andere interessante blinde-hoek-optie is het Rear Traffic Alert-systeem. Rijdt u achterwaarts uit een parkeerplaats? Dan brengt het systeem uw auto automatisch tot stilstand als het een voertuig of voorwerp detecteert.

2. Front Assist met Pedestrian Protection

5 opties die uw bedrijfswagen naar een hoger niveau tillen

Rijdt u te dicht bij het voertuig voor u of remt uw voorligger plots? Dan waarschuwt het Front Assist-systeem u voor het automatisch afremt. Zo is er altijd een veilige afstand tussen u en de auto’s voor u.

Rijdt u regelmatig in de stad? Dan is het extra Pedestrian Protection-systeem een echte troef. Het systeem herkent naast auto’s en hindernissen ook voetgangers voor de wagen en waarschuwt u met een akoestisch en visueel signaal. Reageert u niet onmiddellijk? Dan remt het systeem automatisch.

Dit is een optie die aandacht heeft voor wat er rond uw bedrijfswagen gebeurt zodat u op elk moment gepast kunt reageren.

3. Park Assist en Top View Camera

5 opties die uw bedrijfswagen naar een hoger niveau tillen

Ervaart u wel eens parkeerstress? Rijdt u liever een blokje om dan dat u het verkeer ophoudt tijdens het parkeren? Met de Park Assist en Top View Camera parkeert u voortaan zonder zorgen. Terwijl camera’s u een 360°-zicht van de omgeving geven, manoeuvreert de Park Assist de wagen netjes op zijn plaats. Via ultrasone sensoren meet het systeem de afstand tussen de achterkant van de wagen en voorwerpen. Dankzij deze optie is uw bedrijfswagen parkeren écht kinderspel.

4. Adaptive Cruise Control

5 opties die uw bedrijfswagen naar een hoger niveau tillen

Zit u als zelfstandige veel in uw bedrijfswagen en rijdt u vooral op de autosnelweg? Dan is de optie Adaptive Cruise Control geen overbodige luxe. In vergelijking met standaard cruise control past dit systeem automatisch de snelheid van de auto aan. Optrekken en afremmen gebeurt automatisch in functie van het verkeer waardoor u steeds een veilige afstand houdt tot uw voorligger.

Deze optie maakt uw bedrijfsauto niet alleen veiliger, maar ook extra comfortabel. Of u nu op weg bent naar een meeting of naar huis na een drukke dag op kantoor: haal uw voet van het pedaal en kom tot rust in uw auto.

5. Full Link-technologie

5 opties die uw bedrijfswagen naar een hoger niveau tillen

Dankzij de Full Link-technologie van SEAT bent u altijd en overal verbonden met klanten, collega’s, vrienden, familie én uw favoriete muziek. Connecteer uw smartphone via Apple Car Play™ of Android Auto™ en gebruik uw compatibele mobiele apps veilig dankzij MirrorLink™. Met het 8-duimse display switcht u zonder problemen tussen verschillende functies: telefoneren, een adres instellen of de gepaste soundtrack kiezen.

Wie de SEAT DriveApp installeert, kan zelfs zijn berichtjes en e-mails luidop laten voorlezen. In combinatie met de optie Full Link-technologie is uw bedrijfswagen plots een rijdend kantoor waardoor u onderweg heel wat tijd wint.

Welke opties kiest u voor uw bedrijfswagen?

SEAT biedt heel wat technologische opties en veiligheidsopties die uw dagelijkse ritten en eventuele autovakanties niet alleen extra aangenaam, maar ook een pak veiliger maken. Vergeet wel niet dat extra opties uw Voordeel Alle Aard (VAA) beïnvloeden. Maar dit weegt niet op tegen de vele voordelen van een bedrijfswagen én deze extra features. Op maat van uw levensstijl en professionele leven helpen onze verdelers u bij de meest interessante opties te selecteren.