SEAT zal eind 2018 een volledig nieuwe ruimte openen in het centrum van Barcelona. Deze plek met een oppervlakte van 2.600 m2, verdeeld over vier verdiepingen, zal gebruikt worden voor vele uiteenlopende evenementen en wil een onontbeerlijke speler worden in het culturele leven van de stad.

"Deze unieke plek wordt ons centraal hoofdkantoor in Barcelona. Ze zal deel uitmaken van het culturele leven van de stad en er een actieve rol in spelen". Luca Di Meo, President van SEAT.

Deze nieuwe multidisciplinaire ruimte komt op de kruising van twee hoofdlanen van Barcelona en moet een ontmoetingsplaats gaan worden van nieuwe trends en nieuwe talenten. Daarom ontvangt ze tal van culturele evenementen, tentoonstellingen, concerten, pop-up stores, evenals allerlei activiteiten die de band van het merk met de stad Barcelona kunnen versterken. Een gastronomische hoek en een co-working space zijn eveneens voorzien.

«Deze nieuwe ruimte wordt een eerbetoon aan Barcelona. We zijn een merk ‘made in Barcelona’, we zijn opgegroeid in en met de stad en dit project is het bewijs van ons sterk engagement in en voor de stad. Deze unieke plek wordt ons centraal hoofdkantoor in Barcelona. Ze zal deel uitmaken van het culturele leven van de stad en er een actieve rol in spelen, met een duidelijke internationale doelstelling», vertelt Luca Di Meo, President van SEAT.

Deze ruimte komt op de hoek van Paseo de Gracia en Avenida de Diagonal, op de kruising van twee hoofdlanen van Barcelona.

De bezoekers zullen er ook de recentste innovaties van SEAT kunnen ontdekken en genieten van een ultieme gepersonaliseerde auto-ervaring. «De nieuwe verkoopmethoden kunnen in deze ruimte getest worden dankzij de integratie van de recentste technologieën om een unieke ervaring van het merk en de producten te bieden, zowel op fysieke als digitale wijze » benadrukt Wayne Griffiths, vice-president Sales & Marketing van SEAT.