Dit jaar neemt SEAT deel aan Primavera Sound, een van de belangrijkste stadsfestivals in de internationale muziekscène. Zijn locatie in Barcelona, met de Middellandse Zee als achtergrond, en zijn affiche die ieder jaar beter wordt, maakt dit festival tot een niet te missen lente-evenement.

Het festival werd voor het eerst georganiseerd in 2001, en de editie van dit jaar kondigt zich veelbelovend aan op het vlak van innovaties en verrassingen. De volledige line-up bestaat dit jaar uit meer dan 150 artiesten, met grote namen als Bon Iver, Slayer, Solange, Arcade Fire, Aphex Twin en Van Morrison, en met dubbel zoveel elektronische muzikanten als de voorgaande jaren.

Van 31 mei tot 4 juni zal Primavera Sound de stad onderdompelen in de meest uiteenlopende muziekgenres. SEAT neemt er dit jaar voor het eerst aan deel, met een reeks acties die er garant voor staan dat de festivalgangers ten volle van het festival zullen kunnen genieten.

Op het festivalterrein in het Parc del Fòrum brengen Primavera Sound en SEAT hulde aan de stad Barcelona met een muur die in de loop van het festival geleidelijk vorm aanneemt. Dit interactieve werk wordt gecreëerd door een groep vermaarde stadsartiesten, en festivalgangers worden aangemoedigd hun persoonlijke stempel erop achter te laten.

SEAT zal de festivalgangers ook verrassen met een nieuwe zitruimte tussen de twee hoofdpodia, waar ze even kunnen uitrusten zonder een noot van de muziek te missen.

Het festival beperkt zich echter niet tot het Parc del Fòrum. Dankzij de samenwerking met SEAT vindt een deel van het programma plaats in het hartje van de stad. Primavera al Raval brengt meer dan 70 artiesten bijeen, zoals The Make-Up, !!! (Chk Chk Chk) en Julia Jacklin, om gratis te spelen tussen 2 en 4 juni – een unieke gelegenheid voor wie een bezoek brengt aan de stad maar geen ticket wist te bemachtigen voor het festival.

SEAT en Primavera Sound stammen niet alleen beide uit Barcelona. Muziek maakt noodzakelijk deel uit van het DNA van het merk. Dat blijkt des te duidelijker met de nieuwe SEAT Ibiza die is uitgerust met BeatsAudio, een van de meest hoogwaardige geluidsinstallaties op de markt.

Als je niets wil missen van het festival dit jaar, volg ons dan op sociale media en kom alles te weten over onze samenwerking. Misschien stuit je wel op een paar aangename verrassingen!

Wil je onvergetelijke dingen beleven? Start moving, and make things happen.