22 februari 2017

Belgische première: de vernieuwde SEAT Leon

Al dit technologisch vernuft verhoogt de veiligheid, het gebruiksgemak, het comfort en het rijplezier.

De Leon is uitgegroeid tot één van de meest emblematische SEAT-modellen. Zijn facelift lieten we voor het eerst op Belgische bodem zien tijdens het voorbije Autosalon. Wat deze nieuwe Leon het meest onderscheidt van zijn voorganger, zijn de grootse innovaties binnenin het model.

Zo is hij uitgerust met de meest recente rijbijstandssystemen, navigatie met 8 inch display, een draadloze oplaadinterface voor smartphones, en Keyless Entry om zonder sleutels de deuren en de koffer te openen. Al dit technologisch vernuft verhoogt de veiligheid, het gebruiksgemak, het comfort en het rijplezier. Uiterlijk kreeg de Leon een vernieuwde look met een eigentijds design rondom.

De speciale serie SEAT Ibiza Club

De SEAT Ibiza pakt uit met een speciale serie, voorzien van een indrukwekkende reeks extra uitrustingen.

De SEAT Ibiza pakt uit met een speciale serie, voorzien van een indrukwekkende reeks extra uitrustingen. Een gedroomde gelegenheid om jezelf te verwennen met tal van snufjes die jouw rijbelevenis nog intenser zullen maken: elektronische airco, radio, ingang voor SD-kaart, aux-in, USB-connectie, bluetooth, multifunctioneel stuur, regendetector, automatische koplampen, Park Assist, navigatiesysteem, Full Link-technologie met MirrorLink™, Apple Carplay™ & AndroidAuto™, LED dagrijverlichting, aluminium velgen …

De neuro-configurator stelt de Ateca samen die bij jou past

Op basis van jouw emoties stelt deze magische uitvinding de SEAT Ateca samen die afgestemd is op jouw persoonlijkheid.

Een bijzondere attractie op de SEAT-stand van het voorbije Autosalon, was de neuro-configurator. Wil je een gepersonaliseerde wagen? De neuro-configurator beoordeelt je onderbewuste reacties terwijl je een reeks video’s bekijkt. Indrukwekkend! 

Zo ontstond de SEAT-stand!

We maakten een timelapse-video van de opbouw van onze stand op het Autosalon. Best wel het bekijken waard! Klik hier om het filmpje te zien.