BANDENGARANTIE

GRATIS 36 MAANDEN BANDENGARANTIE

Met een gerust gevoel op weg.

Ons wegennet ligt er vandaag niet altijd perfect bij en dit kan soms voor onaangename verrassingen zorgen. Een lekke of een beschadigde band bijvoorbeeld brengt uw rijplezier en veiligheid in het gedrang. Om u een volledig “peace of mind” te geven, bieden wij u bij de aankoop van nieuwe banden of band- velgcombinaties een extra bandengarantie die tot 36 maanden na aankoopdatum geldig blijft.

Gratis SEAT-bandengarantie van 36 maanden.

Bij na-plaatsing van nieuwe winter- of zomerbanden of een band- velgcombinatie (zomer- of winterkit) bij een officiële SEAT Partner in Begië krijgt u een garantie van maar liefst 36 maanden op uw aangekochte band. Gratis en geruststellend voor onderweg.

De meest voorkomende beschadigingen worden gedekt.

Een complete dekking van 100% bij:

  • beschadiging door het raken van een stoepdrempel
  • beschadiging door een puntig voorwerp (vb. nagel, glasscherven...)
  • Een daad van vandalisme (moedwillige beschadiging door derden)
    Beschadigde velgen worden niet in rekening gebracht en dus niet vergoed.

 

De SEAT-bandengarantie: Snel...

Uw SEAT-bandengarantie is 36 maanden geldig vanaf de datum van de aankoop van uw banden. Bij een beschadiging geeft u aan uw SEAT-concessiehouder de laatste aankoopfactuur van de band die in na-plaatsing door uw officiële concessiehouder werd gemonteerd op uw SEAT. Bij vandalisme voegt u daar een kopie van het pv van uw klacht bij de politie aan toe. Uw concessiehouder overloopt alle details met u en beslist of de bandengarantie van toepassing is. Dat doet hij/zij aan de hand van de bandengarantiesticker die op uw aankoopfactuur werd gekleefd. Die bewijst of u de banden wel degelijk in het officiële netwerk van SEAT hebt aangekocht.

... En voordelig

Het bedrag dat u door de bandengarantie terugkrijgt hangt af van de prijs van de band die op uw aankoopfactuur staat en het aantal maanden sinds de aankoop. Als uw band bijv. 3 maanden oud is, heeft u nog altijd recht op de waarde van een nieuwe band. Dat bedrag wordt afgetrokken van de prijs die u bij de aankoop van uw nieuwe band moet betalen. Opgelet: de vaste kosten van de montage, het wiel, het velgdopje en de recyclage hebben geen betrekking tot deze bandengarantie en valt dus volledig te uwen laste als eindklant. In onderstaande tabel vindt u hoeveel % u terugkrijgt bij de aankoop van uw nieuwe band.