VERKEERSBORDENHERKENNING

Houdt u veilig en alert

De functie voor verkeersbordenherkenning van SEAT detecteert alle verkeersborden zodat u niets mist en u zich zonder zorgen en in alle veiligheid op weg kunt begeven.  De sensoren zijn gesynchroniseerd met uw frontcamera en detecteren snelheidsbeperkingen, inhaalverboden en wegenwerken voordat u ze tegenkomt. Extra regensensors regelen de snelheid van de ruitenwissers en tonen optimale snelheden voor regenweer op het dashboard.

VERMOEIDHEIDSDETECTIE (TIREDNESS RECOGNITION SYSTEM)

Tijd voor een pauze

Het vermoeidheidsdetectiesysteem beoordeelt of een bestuurder moe wordt door de stuurbewegingen en het rijgedrag te analyseren. Als het ongewone bewegingen detecteert, alarmeert het systeem de bestuurder en maant het hem aan een pauze te nemen.

HIGH BEAM ASSIST (GROOTLICHTASSISTENT)

Het slimme licht

High Beam Assist stuurt de koplampen en schakelt om tussen dimlichten en grote lichten op basis van het tegemoetkomende verkeer. Wanneer het systeem een tegenligger detecteert, dimt het de lichten automatisch om de bestuurder niet te verblinden. Bij een gebrekkige wegverlichting schakelt High Beam Assist de grote lichten in voor een beter zicht.